Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    20 лв. градско друг път
    Като Ви гледам и чета по 15-16-17 литра на 100 км Ви харчи градско това прави над 30 лв
    Аз с 30 лв минавам минимум 200 км. градско
    А с 13 лв за да минеш 100 км. извънградско ще се наложи последните 15-20 км да я буташ
    Не искам никой да се засяга ама почвам да се дразня от такива мнения, че 2.0 ТС гори по малко от 6.5 л/100 км което е пълна глупост
    при цена на бензина 1.90 лв по 7-7.5л извънградско сам си сметни колко пари прави това
    а и никой не е казал, че 2.0 ТС гори по-малко от 6.5 л
    тука започва да се оформя вечния двубой бензин срещу дизел, мисля че всеки си избира с какъв двигател да е неговата италианка, спорове е имало и винаги ще има, целта е всеки да сподели колко е доволен или разочарован от разхода на собствената си кола, а не да се дразним
    и двата варианта си имат и плюсове и минуси, дискутирани в множество теми, идеята на темата е съвсем друга - да споделим личните си наблюдения

Comment

• Понеже нямам книжка и мойта мацка кара, викам я да засека един хубав разход.Та Търново-Варна 50-70 км градско във Варна и обратно - 6.8/100км при 80-100км/ч
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Мойта мижитурка 1.6 още си гори май 20лева/100км градско
        156 TS
        ex. Spider TS

Comment

• Та сега засякох на ново. Бая покарах тези дни и бая позареждах

Та 150км градско при леко агресивно каране - 12л/100км
          Ето сега се връщам от София , отиване и връщане - 8л/100 при скорост около 140км/ч.

Как ми го даде 17л/100 градското миналия път не знам , а бензина пак беше лукоилски...

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
            миналата седмица Поморие - Горна Оряховица - Поморие - само извънградско, Алфата ми направи 7.2/100 км
            Карам 156 1,8 144 hp и установих,
            че на дълъг път в границите м.у 90 км.ч и 130 км.ч
            разхода ми на гориво е, като на колегата 7.2/100 км.

За градско не съм засичал ама чак пък да стига до 17 на 100 има нещо нередовно според мен.

Comment

• Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
              Карам 156 1,8 144 hp и установих,
              че на дълъг път в границите м.у 90 км.ч и 130 км.ч
              разхода ми на гориво е, като на колегата 7.2/100 км.

За градско не съм засичал ама чак пък да стига до 17 на 100 има нещо нередовно според мен.
              Много гори не повече от 13 градско е 14 в най-големите 100 октана на дълго 100-110 - 6,5 с 100 октана .
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin
              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Печката 1.9 - градско и извънградско = 6.3 / 100 последно засичане
                Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

• Бе я кажете, с катализаторите ли карате, или сте ги избушили отдавна, мен ми че чини че само аз съм с катализатора си все още..
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Бе я кажете, с катализаторите ли карате, или сте ги избушили отдавна, мен ми че чини че само аз съм с катализатора си все още..
                    Аз нямам
                    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Бе я кажете, с катализаторите ли карате, или сте ги избушили отдавна, мен ми че чини че само аз съм с катализатора си все още..
                      Аз още съм с него, но ще го махам до една седмица...
                      Иначе за разхода пак като го засичах 8/100 градско и определено студа си каза тежката дума...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• С резонаторно гърне съм като тръгне катализатора мирише на развалени яйца .
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Аз съм си със, все още, докъто замине няма да го махам
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                          ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

с катализатора е и при мен, но дойде ли време за смяна ще го махна

Comment

• незнам тоя студ защо ви дига разхода. и зима и лете не съм видял разлика в разхода ми.

Comment

• Между другото , дали ще има файда да махна катализатора...

Comment

Working...
                                X